NIEUWS
Overhandiging Cheque aan KIKA en EHBO Oosterhout

De Uitdagingen van 2010 zijn afgerond. Met de overhandiging van de cheque €10.000 aan KiKa en €500 aan EHBO Oosterhout is een sportief seizoen keurig afgesloten. Met de 4-uurs Spinningmarathon, de beklimming van L' Alpe D'Huez en de Mont Ventoux, het rijden van de cyclo La Marmotte is niet alleen op sportief gebied super gepresteerd, maar ook op financieel gebied: €10.000 voor KiKa! 1,2,3,4 voor KiKa naar de Top en geef niet op!

Het was een drukte van jewelste. Iedereen die een link had met De Uitdagingen van 2010 voor KiKa was uitgenodigd voor de ietwat feestelijke afsluiting. Zelfs mensen uit het puntje van Groningen. Geert Hoving en Catrien Nijboer vonden het belangrijk genoeg en een mooie gelegenheid om af te reizen naar Oosterhout. K-Fitness aan de Bredaseweg had de ruimte beschikbaar gesteld en voor deze gelegenheid was er naast frisdrank koffie, thee, groentesoep met ballen en erwtensoep.

KiKa kinderen kankervrij had KiKa ambassadeur Martien Vreijsen oud voetbal international gestuurd om het feest bij te wonen, KiKa activiteiten uit te leggen en informatie te geven maar vooral voor de hoofdact : ‘de buit’ van €10.000 in ontvangst te nemen. En dat deed hij met verve. Op basis van de voorzet van Sponsormanager Paul van den Dungen en Bestuursvoorzitter Carlo Lapre van de Stichting Fit en Sport ‘scoorde ‘ Martien toch maar even €10.000 voor KiKa . Belangrijke gelden aldus Martien, onderzoek is nodig en dat kost geld. Carlo Lapre bedankte nogmaals alle vrijwilligers, gaf de sporters een pluim en natuurlijk de sponsors: K-Fitness, Bel Nederland, Contour, Ron huizer Fotografie, Hofland en Roovers belettering, BladeBikes, Koster, De Jong, Racupack, Gamma Oosterhout, van Vugt, Pooye, Gorisse b.v. , Speekenbrink, Uitgeverij de Jong, VVV Oosterhout, en alle anderen die ik vergeet te noemen maar reuze belangrijk zijn geweest in 2010. Het waren mooie en heftige sportevenementen vol emotie , motivatie en wilskracht. Dit voor KiKa Kinderen Kankervrij. Afsluitend: 1,2,3,4 voor KiKa naar de Top en geef niet op. De Uitdaging 2011 voor KiKa is begonnen!Meer weten: www.fitensport.nl en www.k-fitness.nl of kom langs bij K-Fitness op de Bredaseweg en kijk naar de fotoboeken en posters van 2008, 2009 en 2010! Sponseren? Bel Paul van den Dungen +31(0)6 51 99 09 70

15-12-2010

« Terug
 

 

 

Ontwikkeld door SatDesign