NIEUWS
1e Meet & Greet druk bezocht

De 1e Meet & Greet afgelopen zondag 15 november van De Uitdaging 2010 voor KiKa Kinderen Kankervrij is druk bezocht.

De tijd van 11.00 tot 13.00 was voor veel deelnemers eigenlijk 'te vroeg' : De meeste trainen dan buiten op de fiets of volgen een Spinningles. Desondanks waren er toch 65 deelnemers aanwezig in het nieuwe pand van Sponsor K-Fitness om de informatie aan te horen, het conceptontwerp van de sponsorkleding te aanschouwen en om de huldiging van de malloten en hun vrouw mee te maken.

Alhoewel er alleen koffie en thee werd geschonken: het bargedeelte is nog niet klaar...., was het toch leuk om het nieuwe gebouw van K-Fitness meteen te verkennen.
 
Trainingsweekend
Nieuw dit jaar is een trainingsweekend in Limburg!
2 overnachtingen een een klimstage in Limboland klonk velen aantrekkelijk in de oren. Het weekend is gepland op 26,27,28 maart 2010. Een week na de 4 uursmarathon voor KiKa. Dus het is eigenlijk een trainingsweek! Vincent aka Vinnie qui rit! zal ons nadere berichten en gaat voor ons een mooie deal maken!
 
Conceptontwerp Sponsorkleding
Manager Sponsoring Paul aka BladeRunner17 liet het 1e conceptontwerp zien. Zonder meer een plaatje van een fietskledingset! Daar willen we wel de Uitdaging voor KiKa voor aangaan en even die bult(en bedwingen!

Malloten Huldiging
Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om 5 deelnemers die op 1 dag de Mont Ventoux van drie zijden te beklimmen te huldigen. Zij zijn officieel bijgeschreven in het Gilde der Malloten: Cingle du Mont Ventoux. Ook hun vrouwen krijgen een medaille: mallotenvrouw 2009.
 
Wijziging datum Mont Ventoux
Helaas kreeg de organisatie van de accomodatie waar we afgelopen jaar bij de Mont Ventoux verbleven een mededeling. We moeten Zaterdagochtend vertrekken ipv Zondag. Wel kunnen we een dag eerder komen. De accomodatie is dusdanig goed dat de kans groot is dat er voor deze mogelijkheid wordt gekozen.
 
Volgende Meet & Greet is op zondag 17 januari 2010 van 13.00-15.00 uur
De bar is dan gereed en er zijn naast drinken ook broodjes verkrijgbaar.
 
2 the Top for KiKa!
18-11-2009

« Terug
 

 

 

Ontwikkeld door SatDesign